Posledný voľný termín Leto 2017: 19.8.-26.8. Rezervuj teraz!
 

Uhorčík, Ilčík, Rajnoha turistaház***, Szállás Terchován, Szlovákia

A Terchován (Terhelyen) található Uhorčík turistaház és Ilčík turistaház és Rajnoha turistaház jó minőségű szállással várja vendégeit. Mindkét turistaház mellett a szabadidő kellemes eltöltésére alkalmas terület, gyermekjátszótér és fedett tűzhely található. A szállás gyermekes családok és céges rendezvények részére is kitűnően alkalmas. Mi mindent kínálunk Önöknek?

Turistaházak és szállás - Malá Fatra

Terhelyen (Terchová) 3 szálláshelyen kínálunk szállást. A turistaházak komfortosak, korszerűen berendezettek. Valamennyi szoba fürdőszobával felszerelt (WC, zuhanyozó). A turistaházak teljes kapacitása vagy a szobák egyenként is foglalhatók. Valamennyi turistaházban felszerelt konyha és étkező, gyermekjátszótér, grillezésre vagy gulyásfőzésre alkalmas fedett kinti tűzhely, parkoló és nagy kert is rendelkezésre áll. Valamennyi turistaház mindössze 5 percre található Terhelytől (Terchová).

Szállás és Szolgáltatás

Kirándulás tippek

A következő részben érdekes kirándulásokra, a szabadidő tartalmas eltöltésére, Terchová és környékének megismerésére és az aktív pihenésre kínálunk ötleteket. Reméljük, hogy ezek a tippek inspirálni fogják Önt, hogy szabadságára tartalmas programot tudjon összeállítani.

Referenciák

© 2017 Chaty Uhorčík, Ilčík a Rajnoha ***, Terchová.     Tvorba webstránok: Intensic