Adventure Military Teambuilding

Attraktív csapatépítő program külsős helyszínen (outdoor), mely feladatok teljesítésére irányul pirotechnikai eszközök, kulisszák, statiszták, kaszkadőrök, katonai terepjáró járművek, helikopterek és motorcsónakok segítségével.

Időtartam: 1 – 5 nap

Árajánlat kérése

Teambuilding (csapatépítés) tartalma

Az Adventure Military Teambuilding külső helyszíni program lényege az 1-5-napos programban rejlik. Egy játékról – misszióról van szó: egy valós alapokon álló, de fiktív (kitalált) történet előre meghatározott feladatait kell megoldani előre kikötött szabályok betartása mellett. Az egész játékot egy tréning és stratégiai megbeszélés előzi meg, ahol a résztvevők mindent megtanulnak a misszió sikeres teljesítéséhez.

A misszió tartalmi részének célja az egyes katonai jellegű feladatok sikeres teljesítése, ahol bevetésre kerül a PANTERS csoport katonai eszköztára: pirotechnikai eszközök, kulisszák, statiszták, kaszkadőrök, katonai terepjáró járművek, helikopterek és motorcsónakok. A misszió teljesítése erőszakmentes módon erősíti a csapat (kollektíva) összetartozását. A résztvevők felszabadulnak a hétköznapok problémáitól, emellett a feladatok teljesítése némi adag bátorságot, jó adag kommunikációt és nagy adag csapategységet követel. Olyan helyzetek merülnek fel, melyek közben megnövekszik az adrenalin-szint, és felszínre kerülnek a résztvevők valós tulajdonságai. Az Adventure Military Teambuilding program célja, hogy a résztvevők eddig nem ismert tapasztalatokkal gazdagodjanak, melyeket mindennapjaikban is hasznosíthatnak.

Broken Arrow (Törött Nyíl) misszió 

Egy taktikai-harci játékról van szó, melynek története Közép-Amerika környezetében játszódik. Egy Stealth típusú repülőgép titkos gyakorlórepülése alkalmával az egyik pilóta szabotál. A szabotőr a sivatag felett 2 atomtöltetet akar ledobni, ami sikerül is neki. Az atomtöltetek a biztosítékoknak köszönhetően nem robbannak fel. A Pentagon a baleset színhelyére specialistákból álló csapatot küld (DHL). Megállapítják, hogy a roncsokból nem csak a pilóták tűntek el, hanem az atomtöltetek is. Feladatuk ezen atomtöltetek visszaszerzése.

Elkezdődik a „Törött Nyíl” fedőnevű hadművelet (A Broken Arrow, azaz Törött Nyíl az atomtöltet elveszítését jelenti).

A Broken Arrow hadművelet teljesítésének alapfeltételei – álcázás, a természetben fellelhető anyagok és eszközök felhasználása a sikeres rejtőzködéshez, taktikai helyezkedés, kisebb egységek valamint egyének harca, verbális és néma kommunikáció a csapaton belül, alakzatok, formációk különböző fajtái, információk, taktika és lövészet alapjai kis kézi fegyverekkel és hosszú kézi fegyverekkel, ösztönös lövészet.

A csapatépítő tréning hozama

  • gátak lebontása
  • összeismerkedés
  • csapat szellemi (mentális) és fizikai ”összecsiszolása” a „maximális” teljesítmény elérésének érdekében
  • kreatív gondolkodásmód és koordináció fejlesztése
  • lehetőségek határainak kitolása (új dolgoktól való félelem leküzdése, stb.)

A technikai eszközök használatának alapjai – a misszió-program fő részének teljesítéséhez (a program témájának függvényében) a csapatépítő program résztvevői különféle technikai eszközöket használhatnak. Elsősorban terepjáró gépkocsikról, quadokról, kis gumi-motorcsónakokról, búvárfelszerelésről és hegymászó-felszelésről van szó. A választott program szerint a résztvevők rövid felkészítésen esnek át, hogy a szükséges technikai eszközöket rendeltetésszerűen tudják használni (terepjáró gépkocsi vagy quad vezetése nehéz terepviszonyok között, alakadás esetén azok és kimentése, motorcsónak irányításának technikája, búvárkodás lapajai, falmászás alapjai és technikája, akadály-kötélpálya teljesítésének alapjai és technikája).

Árajánlat kérése

Vissza Csapatépítés 2011/2012

 

© 2024 Rezort Uhorčík ***, Terchová.
Tvorba webstránok: Intensic
Nájdete nás aj tu: YouTube, Facebook, Instagram